Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnafın öğle yemeği için kurduğu sofraya misafir olan Gül, pide ve üzüm yedi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri’de bir esnafın öğle yemeği için kurduğu özel sofraya misafir oldu. Kıymalı ve peynirli pide ile ve sofradaki üzümün tadına bakan Gül, esnafla bir süre sohbet ederek, işlerin nasıl olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esnafın öğle yemeği için kurduğu sofraya misafir olan Gül, pide ve üzüm yedi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri’de bir esnafın öğle yemeği için kurduğu özel sofraya misafir oldu. Kıymalı ve peynirli pide ile ve sofradaki üzümün tadına bakan Gül, esnafla bir süre sohbet ederek, işlerin nasıl olduğunu da sordu.

Cumhurbaşkanı Gül, Kayseri programının ilk gününde valilik ziyareti sonrasında Hunat Camii’nde cuma namazını kıldı. Daha sonra cami çıkışı cenaze namazlarına katılan Gül, ardından vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra bir manav, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü öğle yemeği için hazırladığı sofraya davet etti. Esnafı kırmayan Gül, içeri girdi ve kendisine ikram edilen Kayseri tabiriyle kıymalı olarak adlandırılan etli pide ile peynirli pideden yedi. Gül, pidenin üzerine ikram edilen üzümden aldı. Halka tatlı da ikram edilen Gül, fazla olduğu için yemedi. Yemek sırasında Gül, esnaf ile sohbet ederek işlerini sordu. Gül, kendisine ikram edilen pidelerin büyük bir bölümünü basın mensuplarına gönderdi.

Yemek sırasında Cumhurbaşkanı Gül'e; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri milletvekilleri, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de eşlik etti.

“SAYIN BAŞBAKANIM HOŞGELDİNİZ”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, manavda yediği yemekten sonra ayrılırken kalabalık bir vatandaş grubuyla karşılaştı. Kısa süreli izdihama neden olan grup, Cumhurbaşkanı ile tokalaşmak için adeta birbirlerini ezdi. Grup, “Cumhurbaşkanım Hoşgeldiniz” sloganlarına el sallayarak karşılık verdi. Bu arada bir kişinin “Sayın Başbakanımız Hoşgeldiniz” şeklindeki yüksek sesle bağırması da dikkat çekti. Slogan sonrasında biranda sessizlik oluşurken, yüzlerde tebessüm oluştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.