Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de özgür medyaya darbe operasyonuna tepki devam ediyor

Medya kuruluşlarına yönelik 14 Aralık’ta gerçekleştirilen operasyon Eskişehir’de bugün de protesto edildi. Eskişehir Adliye binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş, yapılan operasyonu ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları, pankartlar...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de özgür medyaya darbe operasyonuna tepki devam ediyor
Medya kuruluşlarına yönelik 14 Aralık’ta gerçekleştirilen operasyon Eskişehir’de bugün de protesto edildi. Eskişehir Adliye binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş, yapılan operasyonu ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları, pankartlar ve attıkları sloganlarla protesto etti.

Vatandaşlar, “adaleti kullanma partisi”, “zaman özgürlük zamanı”, “millet burada hırsızlar nerede”, “yalnız değilsiniz” yazılı pankarlar, "özgür basın susturulamaz", "zaman durmaz, akar", "Ekrem ve Hidayet abi Allah’a emanet", "ahiretinizi sıfırlamayın" şeklinde sloganlarla operasyonları protesto etti. Bazı vatandaşlar ise ülke demokrasisine yapmış oldukları katkılardan dolayı, Turgut Özal ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun posterleriyle protestolara destek oldu. Protestoda Beşiktaş Spor Klübü'nün Çarşı Grubu üyeleri de unutulmadı. Bazı vatandaşlar, desteklerini göstermek için Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Eskişehirspor bayraklarıyla protestolarını sürdürdü. Yoldan geçen araçların da kornalara basarak vatandaşları desteklemesi dikkat çekti.

Grup adına açıklama yapan Avukat Selamet Şen, "Mücadelemiz devam ediyor, bundan sonra da devam edecek. Hep birlikte İstiklal Marşı okuyup dağılacağız." şeklinde konuştu. Protesto gösterisi, okunan İstiklal Marşı ve ardından gökyüzüne bırakılan Türk bayraklı balonların ardından sona erdi. Grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.