Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir'de 100 mahkumun tavuk yemeğinden zehirlendiği iddiası

Eskişehir Açık Cezaevi Kurumu'nda kalan 100 civarında mahkumun yedikleri tavuktan zehirlendikleri iddiasıyla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Durumu hafif olan mahkumlara cezaevindeki revirde müdahale edildiği kaydedildi....

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 00:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 00:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Açık Cezaevi Kurumu'nda kalan 100 civarında mahkumun yedikleri tavuktan zehirlendikleri iddiasıyla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Durumu hafif olan mahkumlara cezaevindeki revirde müdahale edildiği kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Mutalıp bölgesindeki Açık Cezaevi Kurumu'nda kalan mahkumlara öğle yemeğinde tavuk verildi. Mahkumlar yemekten bir süre sonra kusma, mide bulantısı ve ishal şikayeti ile infaz koruma memurlarına ve yönetime başvurdu. Şikayetlerin artması üzerine mahkumlar ambulanslarla Devlet, Yunus Emre ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Zehirlenme belirtileri olduğu öğrenilen mahkumlar, hastanelerde tedavi altına alındı. Durumu hafif olan bazı mahkumlar da cezaevinin revirinde tedavi edildi. Mahkumların durumlarının iyi olduğu, olayın öğle saatlerinde verilen tavuk yemeğinden kaynaklanmış olabileceği kaydedildi. Olayın zehirlenme olup olmadığı veya neden kaynaklandığının yapılan tetkiklerden sonra belli olacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.