Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir merkezli operasyonda polislerin tamamı serbest kaldı

Eskişehir merkezli 12 ilde yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ve bugün öğleden sonra tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen 2'si polis müdürü 6 polis mahkemece serbest bırakıldı. Haberin duyulması üzerine yakınları...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir merkezli 12 ilde yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ve bugün öğleden sonra tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen 2'si polis müdürü 6 polis mahkemece serbest bırakıldı. Haberin duyulması üzerine yakınları adliye önünde polislere alkışlarla destek verirken gözyaşlarına boğuldu.

Gözaltına alınan eski Eskişehir İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve eski İstihbarat Şube Müdürü Mustafa Aygün, eski İstihbarat Müdürü Mustafa Arık, Başkomiser Erhan Soydan, polis memurları Hasan Keklik, Fatih Tepebaşı ve Musa Kahraman, 1. Sulh Ceza Hakimliğinde sorgularının ardından hakim tarafından serbest bırakıldı. Böylelikle Eskişehir merkezli 28 kişinin gözaltı işlemiyle başlayan operasyonda polislerin tümü serbest kalmış oldu. Diğerleri daha önce serbest bırakılmıştı.

Polis avukatlarından Mustafa Erhan Bor, gözaltındaki polislerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı. Öte yandan STV'nin yapımcılarından Salih Asan da serbest kalan polislere destek için adliye önüne geldi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.