Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski nişanlısı ve babasını öldürdü

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bir genç, eski nişanlısı ile babasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay sabah saat 05.00 sıralarında Kemalpaşa ilçesinde yaşandı. Eski nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ve ailesinin yaşadığı...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bir genç, eski nişanlısı ile babasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay sabah saat 05.00 sıralarında Kemalpaşa ilçesinde yaşandı. Eski nişanlısı 23 yaşındaki Nuray Çelik ve ailesinin yaşadığı apartmanın önüne gelen Serdar B. (28), genç kızın odasının camına taş attı. Gürültüye uyanan Nuray Çelik, babası Hasan Çelik’e (49) haber verdi. Ne olduğuna bakmak için balkona çıkan Hasan Çelik’e, etrafa baktığı sırada iddiaya göre Serdar B., pompalı tüfekle balkona doğru ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği baba Hasan Çelik ağır yaralandı. Nuray Çelik, silah sesi üzerine babasına bakmak için balkona çıktığında Serdar B., eski nişanlısına da ateş etti. Saçma parçaları isabet eden baba Hasan ve kızı Nuray Çelik ağır şekilde yaralandı. Genç kız, Kemalpaşa Devlet Hastanesi, baba Hasan Çelik ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kız daha sonra Ege Üniversitesi’ne sevk edildi. Baba ve kızı Ege Üniversitesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bir süre Nuray Çelik’le nişanlı kaldıktan sonra nişanın atılmasını kabullenemeyen Serdar B.’nin zaman zaman genç kızı rahatsız ederek görüşmek istediği öğrenildi. Cinayet zanlısı Serdar B. olayın ardından Ören Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

Eski nişanlısı ve nişanlısının babasına ateş ettiği pompalı tüfeğin de Serdar B.’nin yanında olduğu belirtildi.

Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Nuray Çelik ve babası Hasan Çelik’in cenazelerinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.