Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski mesai arkadaşları Şehit Savcı Kiraz için tören düenledi

İstanbul Adliyesi’nde dün şehit edilen Savcı Mehmet Emin Kiraz, Osmaniye Adliyesi önünde 5 yıl birlikte çalıştığı mesai arkadaşları tarafından anıldı. Törende kısa bir alkış gelmesi üzerine Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski mesai arkadaşları Şehit Savcı Kiraz için tören düenledi
İstanbul Adliyesi’nde dün şehit edilen Savcı Mehmet Emin Kiraz, Osmaniye Adliyesi önünde 5 yıl birlikte çalıştığı mesai arkadaşları tarafından anıldı. Törende kısa bir alkış gelmesi üzerine Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, "Burada içten gelen bir alkış sesi duyduk. Bu içten gelen bir duygunun tezahürüdür. Ama daha önemlisi, daha iyi yapabileceğimiz bir şey O'nun ruhu için bir Fatiha okumaktır." diyerek törene katılanları Savcı Mehmet Emin Kiraz için Fatiha okumaya davet etti.
Törende konuşma yapan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, "Bu tip terör saldırılarının sonrasında tüm milletimizin ortak tavır sergilemesi ve bu uğurda kenetlenmesi gerekmektedir. Hukuku uygulamaya çalışan ve bu uğurda vefakar bir şekilde çalışan meslektaşlarımıza yönelik saldırıların artması bizleri endişelendirmektedir. Bu saldırı adalet ülkümüzden hiçbir şekilde bizleri döndürmeyecektir. Hakim ve savcılara yönelik olarak gerçekleştirilen her saldırı aslında toplumun bütün kesimlerine ve insanlığa yönelmiş demektir. Bu kutlu yolda şehit olan Cumhuriyet Savcımızın emanet ettiği adalet sancağı meslektaşlarımız tarafından azim ve kararlılıkla ebediyen taşınacaktır."

Törene savcılar, hakimler, avukatlar ve adliye çalışanlarının yanı sıra Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy da katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.