Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Devlet Bakanı Bekir Aksoy'un acı günü

Eski devlet bakanlarından Bekir Aksoy'un annesi Saime Aksoy (87) hayatını kaybetti. Afyonkarahisar'da vefat eden Aksoy'un cenazesi, karayolu ile Çorum'un Mecitözü ilçesine getirildi. Burada cuma namazının ardından Saime Aksoy'un cenazesi Mecitözü...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski devlet bakanlarından Bekir Aksoy'un annesi Saime Aksoy (87) hayatını kaybetti. Afyonkarahisar'da vefat eden Aksoy'un cenazesi, karayolu ile Çorum'un Mecitözü ilçesine getirildi. Burada cuma namazının ardından Saime Aksoy'un cenazesi Mecitözü Büyük Camii'nde kılındı.

    Cenaze törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler'in yanı sıra Çorum Valisi Sabri Başköy, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy emniyet müdürleri daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Güler ise hava yolu ile ilçeye geldi.

    Camiden alınan Aksoy'un cenazesine Bakan Güler ile valiler omuz verdi. İlçe mezarlığına getirilen cenaze dualarla defnedildi. İçişleri Bakanı Muammer Güler, cenazenin ardından Mecitözü Devlet Hastanesi'nde verilen yemeğe katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.