Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşinin peşinde düştü, önce katil oldu...

Dikmen'de eşi ile ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşını öldüren koca, kayınpederinin evine girmek için balkona tırmanmaya çalışırken düşerek ağır yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşinin peşinde düştü, önce katil oldu...
Ankara'da eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşını kurşun yağmuruna tutan S.U, ardından eşinin kaldığı kayınpederinin evine yöneldi. S.U, evin balkonuna tırmanmaya çalışırken düşerek yaralandı.

Çankaya'nın Dikmen semtinde, eşi ile ilişkisi olduğundan şüphelendiği arkadaşı Süleyman Topçu'yu Metin Akkuş Mahallesi Muhtarlığı önünde sıkıştıran S.U, ilk belirlemelere göre, arkadaşına tabancayla ateş etti. Başından ve göğsünden ağır şekilde yaralanan Topçu, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olay yerinin bir alt sokağında bulunan kayınpederinin evine yönelen S.U, balkona tırmanarak eşinin de olduğu eve girmeye çalıştı. Bu sırada dengesini kaybeden zanlı, 3. kattan düşerek ağır yaralandı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine polis ekiplerince, olayda kullandığı silahla birlikte ele geçirilen S.U, hastaneye kaldırıldı. Zanlının aracında da pompalı tüfek bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.