Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşini öldüren koca: Ona fuhuş yaptıranları görünce savunma amaçlı silah çektim

Gaziantep’te eşini tabancayla göğsünden vurarak öldüren Hacı Bayram Şentürk yakalandı. Şentürk, eşini fuhşa zorlayan kişileri karşısında görünce savunma amaçlı olarak silahını ateşlediğini, onun da eşine isabet ettiğini söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşini öldüren koca: Ona fuhuş yaptıranları görünce savunma amaçlı silah çektim
Gaziantep’te eşini tabancayla göğsünden vurarak öldüren Hacı Bayram Şentürk yakalandı. Şentürk, eşini fuhşa zorlayan kişileri karşısında görünce savunma amaçlı olarak silahını ateşlediğini, onun da eşine isabet ettiğini söyledi.

Olay, Güneykent Mahallesi 16'ncı Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, Hacı Bayram Şentürk, kızı B.Ş.’yi babaannesine bırakmaya gittiği sırada eşi Gülbeyaz Şentürk ile görüşmek üzere anlaştı. Şentürk ile eşi konuşurken aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Şentürk’ün silahından çıkan kurşun eşini göğsüne isabet etti. Olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Şentürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Hacı Bayram Şentürk Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu evinde bulunarak gözaltına alındı. İddiaya göre Şentürk, ifadesinde, tartışma esnasında, eşini fuhşa zorlayan ve daha önce de kendisine taciz edici mesajlar attığı iddia edilen kişilerin de oraya geldiğini aktardı. Kendisinin eşini ve kızına fuhuş yaptırmadığını, eşine başkaları tarafından fuhuş yaptırıldığını anlatan Şentürk, bu kişileri görünce savunma amaçlı olarak silahını doğrulttuğunu belirtti.

Şentürk, emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.