Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşi ve 3 çocuğunu öldüren sanık yine tahliyesini talep etti

Kocaeli İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, eşi ve 3 çocuğunu öldürdüğü suçlaması nedeniyle tutuklanan Ramazan Geniş, 3'üncü kez hâkim karşısına çıktı. 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan sanık, duruşma sonunda...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, eşi ve 3 çocuğunu öldürdüğü suçlaması nedeniyle tutuklanan Ramazan Geniş, 3'üncü kez hâkim karşısına çıktı. 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan sanık, duruşma sonunda yine tahliyesini talep etti.

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık Ramazan Geniş ile baro tarafından atanan avukat ile olayda öldürülen Aysel Geniş’in babası Salih Aysu katıldı. Mahkeme heyeti ilk olarak taraflara tutuklu sanık Ramazan Geniş’in cezai ehliyetinin olup olmadığını ve konusundaki raporun gelmediğini, ayrıca olayda sanığın eşi Aysel ve kızı Aysima’nın kesin ölüm nedeninin bildirilmesi için adli tıp kurumuna yazılan yazıya cevap gelmediği anlattı.

Mahkeme heyeti, avukat ve sanığa diyeceklerini sordu. Sanık avukatı ise gözetim altında tahliye talebinde bulundu. Sanık Ramazan Geniş ise, "Tahliyemi istiyorum." dedi. Mahkeme, Aysime bebeğin kesim ölüm nedeninin tespiti için adli tıptan gelecek olan raporun beklenmesine, sanığın cezai ehliyetinin bulunup bulunmadığı konusunda adli tıptan istenen raporun beklenilmesine ve tahliye talebinin reddine karar vererek duruşmayı 10 Aralık 2013 gününe erteledi.

Bu yıl Ocak ayında İzmit ilçesindeki evlerinde anne Aysel Geniş (25), çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem Geniş ve 1 aylık Aysima ölü bulunmuş, baba Ramazan Geniş soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.