Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eş zamanlı operasyonda 25 kilo esrar ele geçirildi

Gümüşhane ve Trabzon’da yapılan eş zamanlı operasyonda 25 kilo esrar, 6 bin 236 kök hint keneviri, 2 adet tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Olayla ilgili 5’i Gümüşhane’de, biri Trabzon’da...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eş zamanlı operasyonda 25 kilo esrar ele geçirildi
Gümüşhane ve Trabzon’da yapılan eş zamanlı operasyonda 25 kilo esrar, 6 bin 236 kök hint keneviri, 2 adet tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Olayla ilgili 5’i Gümüşhane’de, biri Trabzon’da olmak üzere gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, yasadışı hint keneviri ekimi ve uyuşturucu ticareti ile mücadeleye yönelik yapılan planlı çalışmalarda, Gümüşhane’nin Şiran ilçesi ve Trabzon’da yapılan eş zamanlı operasyonda, 25 kilo esrar, 6 bin 236 kök hint keneviri, 2 adet tabanca, 3 adet şarjör, 5 adet 7,65 milimetre çapında fişek, 49 adet 9 milimetre çapında fişek, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 87 adet av tüfeği fişeği, çeşitli çap ve ebatlarda hint kenevirlerini sulamak amacıyla kullanılan sulama hortumu, hint kenevirlerini ve esrar maddesini koymak amacıyla kullanılan 19 adet çuval ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 25 bin 680 TL ile 26 bin 520 Euro ele geçirildi.

Operasyonda Şiran ilçesinde 5, Trabzon’da bir şüpheli olmak üzere toplam 6 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 4'ü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanırken, bir kişi hakkında ise adli denetim kararı verildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.