Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum polisinden suç şebekelerine darbe

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve silah ticareti yapan iki şebekeyi çökertti. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda yakalanan 12 kişi tutuklanarak cezaevine...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum polisinden suç şebekelerine darbe
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve silah ticareti yapan iki şebekeyi çökertti. Eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda yakalanan 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzurum polisi, 'Operasyon-1' ve 'Operasyon-2' isimleriyle uyuşturucu ve silah tacirlerine yönelik Erzurum, İstanbul, Tekirdağ ve Giresun'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyon-1 ismi verilen baskında sokak satıcılarına uyuşturucu madde ve ecstasy hapları pazarlayan F.B. isimli şüpheli ile hareket eden Y.A., M.Ö., G.A., ve F.Y. isimli şahıslar yakalandı. Şüpheliler ile birlikte 3 kilo 53 gram esrar ile 316 adet uyuşturucu ecstasy hap maddesi ele geçirildi.

'İştirak halinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Satmak ve Kullanmak' suçundan adli makamlara sevk edilen zanlılar F.B., M.Ö., G.A., Y.A. ve F.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon-2 isimli operasyonda ise Erzurum'un Karaçoban ve Hınıs ilçelerinde, doğu illerinden temin ettikleri ruhsatsız tabanca ve uzun namlulu tüfekleri sattıkları iddiasıyla C.A., Ş.Ç., Z.A., H.Ç. Y.Ş., İ.A.H.Ç. ve M.T. isimli şüpheliler yakalandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 3 adet tabanca şarjörü, 237 adet 9 mm çaplı fişek, 33 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

'Toplu Halde Silah ve Mühimmat Ticareti' suçundan adli makamlara sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.