Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkek sağlık memuru kazazedenin bebeğini ayağında sallayarak uyuttu

Sakarya’da kaza geçirerek hastaneye getirilen ailenin, bebeğini erkek sağlık memuru önce karnını doyurdu sonra ayağında sallayarak uyuttu.Kurban Bayramı’nın ikinci günü meydana gelen trafik kazasında yaralanan aile Toyota İlk Yardım ve...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erkek sağlık memuru kazazedenin bebeğini ayağında sallayarak uyuttu
Sakarya’da kaza geçirerek hastaneye getirilen ailenin, bebeğini erkek sağlık memuru önce karnını doyurdu sonra ayağında sallayarak uyuttu.

Kurban Bayramı’nın ikinci günü meydana gelen trafik kazasında yaralanan aile Toyota İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi’ne getirildi. Ailenin diğer fertlerine acil serviste müdahale edilirken durumu iyi olan bebek ile sağlık memuru Ergin Gemikoz ilgilendi. Gemikoz, bebeğin karnını doyurduktan sonra hastane odasındaki koltukta ayağında sallayarak uyuttu.

Hastanede görevli anestezi uzmanı Gökhan Bölükbaşı fotoğrafı basın mensuplarıyla paylaşarak olayın hikayesini ve duygularını şöyle dile getirdi: "Bayramın ikinci günü meydana gelen kazada yaralanan 4 kişilik bir aile getirildi. Üç yaralıya müdahale edilirken durumu iyi olan küçük çocukla sağlık memurumuz Ergin Gemikoz ilgilendi. Sağlık memurunun çocuğu mama verip, dizinde sallayarak uyutmaya çalışması beni etkiledi. Sağlıkçılara uygulanan şiddetin her geçen gün arttığı bu günlerde, hiç kimseden takdir beklemeden kapalı kapılar ardında yüreğinin tüm şefkatini hayatında ilk kez gördüğü ve belki de bir daha hiç görmeyeceği bir bebeğe göstermesi çok güzel bir tablo idi."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.