Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ereğli'de kaza yapan araçtan bir poşet içki çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Otomobilden bir poşet dolusu alkollü içecek çıktı. Kaza, gece saatlerinde Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi'nde meydana geldi. 67 TR 978...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 03:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 03:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Otomobilden bir poşet dolusu alkollü içecek çıktı.

Kaza, gece saatlerinde Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi'nde meydana geldi. 67 TR 978 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle elektrik direğine çarptı. Kazayı sürücü H.K. ufak sıyrıklakla atlattı. Yolcu olarak bulunan kardeşi H.K. yaralandı. Ağır yaralı yolcu H.K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü H.K.'nın ise 1.61 promil alkollü olduğu belirlendi.

Görgü tanığı, sürücünün hızlı olduğunu ve virajı alamayarak direğe çarptığını söyledi. Otomobilin çarptığı elektrik direğinin kopmak üzere olan armatörünün düşme tehlikesine karşı vatandaşlar çevreden uzaklaştırıldı. Alkollü sürücü H.K. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.