Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan: CHP’nin anlayışında yol yok, yolsuzluk var

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ODTÜ’deki yol çalışmasını CHP’nin engellemeye çalıştığını söyledi. Erdoğan, "Birileri çıkıyor bu yolu engellemeye çalışıyor. Kim? Bütün yolsuzlukların mimarı olan CHP. Onların anlayışında...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erdoğan: CHP’nin anlayışında yol yok, yolsuzluk var
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ODTÜ’deki yol çalışmasını CHP’nin engellemeye çalıştığını söyledi. Erdoğan, "Birileri çıkıyor bu yolu engellemeye çalışıyor. Kim? Bütün yolsuzlukların mimarı olan CHP. Onların anlayışında yol yok, yolsuzluk var." dedi.

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Erdoğan, "Hiç kimse bu ülke üzerinde ameliyat yapmaya özenmesin. İçeride ve dışarda koro halinde yürütülen kampanyalar yeni Türkiye’ye asla zarar veremez. Biz hak adalet ve barış için mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz hesabımızı önce Allah’a sonra millete veririz. Hiç kimsenin karanlık senaryoluları karşısında boynumuzu eğmeyiz." dedi.

AB ilerleme raporuna da değinen Erdoğan, "2013 ilerleme raporu doğru olmayan değerlendirmeler içerse de hükümetimizin reform kararlılığını teyit ediyor. Bu rapor karne değil. Türkiye’ye karne verecek yegane yer milletimizin ta kendisidir. AB’nin müzakere sürecindeki isteksiz oyalayıcı tavrını bu raporda görmek isterdik. İki yıldır devam eden katliam karşısında hala AB bir tavır alamamıştır. AB Mısır’daki askeri darbeye hala darbe deme cesaretini gösterememiştir. AB’nin kendi öz eleştirisini yapmasını samimiyetle bekliyoruz. Önümüze çıkarılan tüm engellere rağmen müktesebata uyum çalışmasını kararlılıkla sürdüreceğiz." diye konuştu.

Marmaray’ın açılışı hakkında da konuşan Erdoğan, "Marmaray Salı günü İstanbul’da muhteşem bir törenle bu eserin açılışını yapacağız. Biz ammeye hizmet veriyoruz bireye değil. Bireye hizmet söz konusu olsa dediğinizi kaleye veriyoruz. Tüm insanlık bu üçüncü köprüden istifade edecek. Oradan 200 bin ağaç sökersin 3 milyon ağaç dikersin. Dünyaya sizin gözünüz kör be.” ifadelerini kullandı.
ODTÜ’deki yol çalışması hakkında da konuşan Erdoğan, "Planı şu veya bu kişi yapmaz. Belediyeler bunun planını yapar uygulamaya sokar. Birileri çıkıyor bu yolu engellemeye çalışıyor. Kim? Bütün yolsuzlukların mimarı olan CHP. Onların anlayışında yol yok, yolsuzluk var. Şuara Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yolu yapmaya devam edecek. Yarın doğabilecek tıkanıklıkların aşılması için bunların yapılması lazım. Birileri ön kesiyor diye biz duramayız. Eskiden eşkıyalar vardı, şimdi de modern eşkıyalar var onlar yapıyor. Kim yolumuzu kesmeye çalışırsa bizim çelik irademizi görecektir. Kararlılıkla azimle inançla bu yolda mücadelemize devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.