Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emrah’ın Bodrum’da komşularıyla kavga ettiği iddiası

Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinin bulunduğu sitede komşularıyla bıçaklı, sopalı kavga ettiği öne sürüldü. Kavganın ardından ortaya, Emrah ve eşinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emrah’ın Bodrum’da komşularıyla kavga ettiği iddiası
Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın, Muğla’nın Bodrum ilçesindeki evinin bulunduğu sitede komşularıyla bıçaklı, sopalı kavga ettiği öne sürüldü. Kavganın ardından ortaya, Emrah ve eşinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Geçen günlerde Emrah'ın, Bitez Mahallesi'ndeki Adesa Sitesi'nde bulunan evinde ortak bahçe kullanımı sebebiyle tartışma çıkmış, ardından eşi Sibel Erdoğan’la komşuları kavga etmişti. Komşuları, ünlü şarkıcının annesinin, sitenin ortak kullandığı bahçeyi, bodur çam ağaçları dikerek hakkını ihlâl ettiğini öne sürdü. Site sakinleri, kavganın Sibel Erdoğan’ın bahçeye geçen çocukları hırpalaması üzerine çıktığını iddia etti. Yaşanan olayların ardından Erdoğan, yakınları ve site sakinlerinin mahkemelik olduğu öğrenildi.

Basına yansıyan kavga görüntülerinin ardından menajeri aracılığıyla bir açıklama yapan Emrah Erdoğan, kavga olduğu gün İstanbul’da bulunduğunu, ailesinin bıçaklı, sopalı kişiler tarafından darp edildiğini, olayda eşinin kız kardeşleri Seda Kirer ve Sema Kirer ile yeğeni Kaan Kirer’in yaralandığını ifade etti.

Bu arada olaydan birkaç gün sonra Sibel Erdoğan’ın, bahçede oturan komşularına sözlü olarak saldırdığı ve el hareketi yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Yanında olan Emrah’ın ise eşini engellemediği ve güldüğü de güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde gözlendi.

Evinden çıkarken basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Emrah, eşi ve oğluyla birlikte arabasına binerek uzaklaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.