Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdüründen görülmemiş uygulama

Balıkesir'de FETÖ ile mücadele kapsamında yoğun mesai sarf eden polis ekipleri yaşadığı olayla şaşkına döndü. Polis kumanyalarında aksaklık yaşanması sonucu Balıkesir Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in polis evine verdiği talimatla görevde bulunan tüm personel tek tek aranarak siparişle yemek servisi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Müdüründen görülmemiş uygulama
En çok kebap ve iskender siparişi veren polisler, sosyal medya üzerinden de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

FETÖ ile mücadele kapsamında yoğun mesai sarf eden Balıkesir polisi, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'in uygulaması ile hem şaşırdı hem de mutlu oldu. Görevi başındaki polislerin akşam yemeğini içeren kumanyada aksaklık yaşanması üzerine Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, görülmemiş bir uygulamaya imza attı. Polis evini arayarak talimat veren Müdür Dağdeviren, tüm personelin tek tek aranmasını ve istediği yemeğin kendisine iletilmesini emretti.

Favori menü iskender ve kola

Polis evinden aranarak kendilerinden sipariş alınan polis memurları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlk önce şaka sanılan olayda siparişlerin polis ekiplerine iletilmesi ile Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'e teşekkür mesajı yağdı. Polislerin en çok sipariş ettiği yemek ise iskender ve kola oldu.

Öte yandan, Emniyet Müdürü Dağdeviren, kısa bir açıklama yaptı. Açıklama notunda şu ifadeler yer aldı:

"Kahraman meslektaşlarım; dün gece iaşe malzemelerinin hazırlanması ile aksaklık yaşandığından, anlayışınıza güvenerek bu gece görev yapan tüm personelimin istekleri doğrultusunda hazırlanan iaşeleriniz afiyet olsun. Gözlerinizden öper, başarılı çalışmalarınızın devamı dilerim. Hepiniz Allah'a emanet olunuz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.