Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürü Tepe: Uyuşturucu ile mücadelemizi sürdürüyoruz

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, toplumun huzur ve güveninin bozan her türlü suç ve suç unsurlarına asla taviz verilmeyeceğini belirterek uyuşturucuya karşı mücadelelerinin geniş kapsamlı olarak devam ettiğini söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2014 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Müdürü Tepe: Uyuşturucu ile mücadelemizi sürdürüyoruz
Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, toplumun huzur ve güveninin bozan her türlü suç ve suç unsurlarına asla taviz verilmeyeceğini belirterek uyuşturucuya karşı mücadelelerinin geniş kapsamlı olarak devam ettiğini söyledi.

    Yerköy Emniyet Müdürlüğü ilçede daha güvenilir bir ortam sağlamak ve gençlerin geleceğe daha umutla bakmasını sağlamak ve son yıllarda artan uyuşturucu madde satışı ve kullanımı engellemek amacıyla gösterdiği çalışmalar vatandaşların takdirini topluyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son günlerde yaptığı başarılı operasyonlarda çok sayıda esrar ve uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi.

    Emniyet Müdürü Erdal Tepe, yaptığı açıklamada ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında polis ekiplerinin gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat görev yaptığını söyledi. Tepe, "Uyuşturucu konusunda ekiplerimiz gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bize ulaşan her ihbarı değerlendiriyoruz. Ekiplerimiz özellikle okul çevrelerini devamlı olarak kontrol ederek oluşabilecek uyuşturucu alışverişi ve diğer olaylara karşı her an hazır bulunmaktadır. Uyuşturucu madde satışı yapanları ve gençleri bu maddelere alıştıranları teşhis etme konusunda vatandaşlarımızın da desteği bizler için oldukça önemlidir. Ülkemizin geleceği çocuk ve gençlerimizi madde kullanımı ve bağımlılığa karşı koruma hususunda, vatandaşlarımız şüphelendikleri bir durumu bizleri arayarak bilgi verebilirler ve bizde bu sayede önlemlerimizi alarak uyuşturucu madde konusunda çalışmalarımızı daha da artırırız." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.