Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli polis minibüste yolculuk sırasında hayatını kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde, emekli polis memuru Fevzi Ertürk (70), hastanede tedavi sonrası Adana’dan dönmek için bindiği ulaşım aracında rahatsızlanarak seyahat sırasında yaşamını yitirdi.Adana’ya akciğer kanseri hastalığı nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emekli polis minibüste yolculuk sırasında hayatını kaybetti
Mersin’in Tarsus ilçesinde, emekli polis memuru Fevzi Ertürk (70), hastanede tedavi sonrası Adana’dan dönmek için bindiği ulaşım aracında rahatsızlanarak seyahat sırasında yaşamını yitirdi.

Adana’ya akciğer kanseri hastalığı nedeniyle kemoterapi tedavisi görmeye giden ve tedavi sonrası Adana Otogar girişinden Adana-Mersin arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüse binen Fevzi Ertürk’ün (70), Tarsus’a gelmesine rağmen oturduğu koltukta hareketsiz durduğunu ve nefes almadığını fark eden diğer yolcular, durumu otobüs şoförüne bildirdi. Ertürk’ün hareketsiz olduğunu gören şoför M.E. aracını Tarsus’un Çardak mevkiinde bulunan Üzümlü kavşak girişinde durdurarak, durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kontrolde 70 yaşındaki Fevzi Ertürk’ün kalp krizinden dolayı hayatını kaybetmiş olabileceğini bildirirken, polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı. Hastane morguna kaldırılan Ertürk’ün cansız bedeni, Tarsus cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, hayatını kaybeden Fevzi Ertürk’ün iki çocuk babası olduğu ve iki oğlunun da İzmir ve Aydın’da polis memuru oldukları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.