Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elazığ'da 68 kg uyuşturucu ele geçirildi

Elazığ polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir araçta yaptığı aramada aracın motor bloğuna saklanmış 33 kilo toz esrar maddesi ele geçirdi. Başka bir araçta yapılan aramada ise 35 kilo eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ'da 68 kg uyuşturucu ele geçirildi
Elazığ polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir araçta yaptığı aramada aracın motor bloğuna saklanmış 33 kilo toz esrar maddesi ele geçirdi. Başka bir araçta yapılan aramada ise 35 kilo eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Elazığ Emniyetinden yapılan açıklamada son 24 saat içerisinde yapılan operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan uyuşturucu maddesi ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından Elazığ güney çevreyolu üzerinde gerçekleştirilen operasyonda, bir araçta yapılan armada aracın motor bloğu ve arka koltukları içerisine gizlenmiş şekilde 30 paket halinde 33 kilo 124 gr toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgi yakalanan bir kişi gözaltına alındı. Elazığ – Bingöl karayolu üzerinde gerçekleştirilen operasyonda ise bir araçta yapılan aramada aracın torpido gözünün altına ve ön konsol içerisinde oluşturulan gizli bölme içerisine saklanmış vaziyette toplam ağırlığı 35 kilo 104 gr eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı." denildi. Her iki olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.