Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edremit'te trafik kazası: 4 yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesi Akçay beldesi, kavşağında, bir otomobille kamyonet çarpıştı. Kazada dört kişi yaralandı.Kızılkeçili köyü istikametinden Akçay'a gitmekte olan Celal Yazıcı yönetimindeki 10 KE 729 plakalı otomobille Çanakkale'ye...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edremit'te trafik kazası: 4 yaralı
Balıkesir’in Edremit ilçesi Akçay beldesi, kavşağında, bir otomobille kamyonet çarpıştı. Kazada dört kişi yaralandı.

Kızılkeçili köyü istikametinden Akçay'a gitmekte olan Celal Yazıcı yönetimindeki 10 KE 729 plakalı otomobille Çanakkale'ye giden Kemal Kurt yönetimindeki 10 LS 923 plakalı kamyonet, sinyalizasyon sistemi çalışmayan kavşakta çarpıştı. Kazada sürücü Yazıcı ile otomobilde bulunan Hamdullah Kubay, Bülent Kaplan ve Kemal Kurt yaralandı. Sıkışan yaralıları, Edremit Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü AKS ekipleri kurtardı. Kaza sebebiyle bölgeye çok sayıda cankuratan sevk edildi. Edremit Devlet ve Özel Edremit hastanelerinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Otomobilden kurtarılanlardan Kubay, ''Kızılkeçili yol kavşağından çıkıyorduk. Araba bize vurdu. Işıklar yanmıyordu, dikkatli geçiyorduk. Zaten araba yoktu, biz onu görmedik. Çıkınca bizi süpürdü, buraya kaydırdı. Araçta üç kişiydik.'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.