Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edincik’te sahile vurmuş erkek cesedinin arkeologa ait olduğu çıktı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, şnorkel ile denize dalan ve bir daha kendisinden haber alınamayan arkeologun cesedi Edincik sahiline vurdu.     Alınan göre; Balıkesir İl Kültür Müdürlüğü bünyesinde arkeolog olarak görev...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edincik’te sahile vurmuş erkek cesedinin arkeologa ait olduğu çıktı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, şnorkel ile denize dalan ve bir daha kendisinden haber alınamayan arkeologun cesedi Edincik sahiline vurdu.

    Alınan göre; Balıkesir İl Kültür Müdürlüğü bünyesinde arkeolog olarak görev yapan ve Erdek'te Kzikos Antik Kenti'nde kazılara katıldığı öğrenilen Tarkan Özal isimli arkeolog, geçtiğimiz günlerde Düzler mevkiinde şnorkel ile dalış yapmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Kültür Ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Erdek Belediyesi'nin desteğiyle yürütülen, bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen kazı çalışmalarında, Bakanlık Komiseri olarak görev yapıyordu. Dalgıçlığa ve fotoğraf çekmeye ilgisi olan Tarkan Özal, dün saat 16.00 sıralarında Erdek'in Düzdar Mevkii'nde yanında getirdiği şnorkel ile denize daldıktan sonra kayboldu.

    Edincik Mahallesi'nde sahile vurmuş bir şekilde bulunan Tarkan Özal'ın cesedi, savcılığın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.