Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ecel uçakta yakaladı

Kuveyt Havayolları'nın Roma-Kuveyt seferini yapan uçağı, bir yolcunun hayatını kaybetmesi sonucu Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı. Roma’dan Kuveyt’e gitmek için havalanan Kuveyt Havayolları'na ait Airbus 340 tipi uçakta yolculardan...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ecel uçakta yakaladı
Kuveyt Havayolları'nın Roma-Kuveyt seferini yapan uçağı, bir yolcunun hayatını kaybetmesi sonucu Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaptı.

Roma’dan Kuveyt’e gitmek için havalanan Kuveyt Havayolları'na ait Airbus 340 tipi uçakta yolculardan biri rahatsızlandı. Kaptan pilot, uçuş kontrol kulesi ile konuşarak Atatürk Havalimanı’na inme kararı aldı. Sağlık ekipleri her ihtimale karşı hazır bulundu. Rahatsızlanan yolcunun uçak havadayken hayatını kaybettiği öğrenildi. Uçağa giren polis ekipleri, burada bilgi aldı. Bu sırada yolcular apronda çekim yapan basın mensuplarının fotoğrafını çekmeye çalıştı. Yolcunun bağajlarını belirleyen yer hizmetleri çalışanları uçaktan indirdi. Polis memuru yolcunun valizlerini alarak araca taşıdı.

Gerekli işlemlerin ardından uçakta hayatını kaybeden Pakistan uyruklu Hussain Akbar'ın (49) cenazesi uçaktan indirilerek Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.