Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DÜZELTME- Işık konmayan kavşakta ağır yaralanan çocuk öldü

Sayın abonemiz; 'Işık konmayan kavşakta ağır yaralanan çocuk öldü' başlığıyla servis edilen haberin son paragrafında yer alan ve "Melikgazi Belediyesi’ne burayla ilgili tedbir alınması için yazılı talepte bulunduklarını anlatan Muhtar...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sayın abonemiz; 'Işık konmayan kavşakta ağır yaralanan çocuk öldü' başlığıyla servis edilen haberin son paragrafında yer alan ve "Melikgazi Belediyesi’ne burayla ilgili tedbir alınması için yazılı talepte bulunduklarını anlatan Muhtar Bölükbaşı, ancak bugüne kadar bir cevap alamadıklarını ifade etti." cümlesindeki "Melikgazi Belediyesi" sehven yazılmıştır. Doğrusu "Büyükşehir Belediyesi"olacaktır. Haberi düzeltip tekrar servis ediyoruz...


Kayseri'de sürekli trafik kazası yaşanan kavşağa mahallelinin trafik ışığı konması talebi yerine getirilmedi. Söz konusu kavşakta bayramın dördüncü günü yaşanan kazada yaralanan 3,5 yaşındaki çocuk önceki gün hayatını kaybetti. Aynı kazadan yaralı kurtulan baba Mehmet Pınar, kendilerine çarptıktan sonra kaçan sürücünün bulunmasını istiyor.

Melikgazi ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Toros Caddesi üzerindeki kavşakta trafik kazasının olmadığı gün neredeyse yok gibi. Burada yaşanan maddi hasarlı kazalar daha önce işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine de yansımıştı. Vatandaşlar, bu görüntüleri basına dağıtarak yetkililerden yardım istemişti. Mahalle sakinlerinin kavşağa trafik ışığı konması talepleri yerine getirilmeyince 7 Ekim 2014 tarihinde (Kurban Bayramı 4. gün) yeni bir kaza yaşandı. Kazada, kavşağa kontrolsüz giren siyah bir araç, yolun karşısına geçmeye çalışan baba Mehmet Pınar ile 3,5 yaşındaki oğlu Kerim Pınar'a çarptı. Araç kaza sonrası olay yerinden kaçarken, hafif yaralı baba ve ağır şekilde yaralanan oğlu hastaneye kaldırıldı. Baba Pınar kısa sürede taburcu olurken küçük çocuk önceki gün tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.

Ölümlü kaza, mahallelinin sabrını taşırdı. Evinde taziyeleri kabul eden acılı baba Mehmet Pınar, kavşakla ilgili tedbir alınmasını istedi. Yolun karşısına geçerken arkadan gelen bir aracın kendisine ve elinden tuttuğu çocuğa çarparak kaçtığını anlatan Pınar, "Başka babalar, anneler ağlamasın. Bize çarpan sürücünün de vicdanı varsa ortaya çıksın." dedi.

MUHTAR 6 YOLUN KESİŞTİĞİ KAVŞAĞA IŞIK KONMASI İÇİN ÖLÜM MÜ İSTİYORSUNUZ DİYEREK YAZILI TALEPTE BULUNMUŞ

Mahalle Muhtarı Şeref Bölükbaşı da, 6 yolun buluştuğu kavşakta kör nokta olduğunu belirterek sürücülerin 'dur' işaretine uymaması sonucu sürekli kazalar olduğunu anlattı. Büyükşehir Belediyesi'ne burayla ilgili tedbir alınması için yazılı talepte bulunduklarını anlatan Bölükbaşı, ancak bugüne kadar bir cevap alamadıklarını ifade etti. Bölükbaşı, "Kavşağın düzenlenmesi için verdiğim dilekçede 'Ölümlü kaza mı bekliyorsunuz?' diye sormuştum. O da oldu. Buraya bir an önce trafik lambası konmasını talep ediyoruz. Yapılmazsa yolu kapatıp eylem yapacağız." diye tepki gösterdi. Acılı baba Pınar ve Muhtar Bölükbaşına, diğer mahalleli de destek verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.