Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DÜZELTME - Avukat Turanlı: Ömer Köse, haksız ve hukuka aykırı olarak tutuklandı

Sayın Abonemiz, Dün saat 23.49'da servis edilen "Avukat Şimşek: Ömer Köse, haksız ve hukuka aykırı olarak tutuklandı" başlıklı haberin başlık ve ilk paragrafında yer alan ifadelerde avukatın ismi sehven "Ömer Turanlı" yerine "Kemal...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 06:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 06:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sayın Abonemiz,
Dün saat 23.49'da servis edilen "Avukat Şimşek: Ömer Köse, haksız ve hukuka aykırı olarak tutuklandı" başlıklı haberin başlık ve ilk paragrafında yer alan ifadelerde avukatın ismi sehven "Ömer Turanlı" yerine "Kemal Şimşek" yazılmıştır. Haberimizi düzelterek tekrar yayınlıyoruz.
Saygılarımızla...

Polislere yönelik operasyon kapsamında tutuklanan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse'nin Avukatı Ömer Turanlı, "Bu tutuklanma sebebi, dosyada hiç bir şekilde yoktur. Casusluk yoktur. İddia edilen diğer suçlar yoktur. Bu yoklar içerisinde sadece var olan tek bir şey var. O da haksız ve hukuka aykırı olan tutuklama kararı." dedi.

Anne Menşure Köse ise oğluyla gurur duyduğunu söyledi. Anne Köse, "Dualarla uğurluyorum. Ben onun her şeyiyle gurur duyuyorum. Her yaptığı hareketle gurur duyuyorum. Bu casusluk ona yakışmaz da yapışmaz da. Ne söylerse söylesinler onlar kendileri yapıyorlar. Hırsızlıktan tutuklanmamış, yolsuzluktan tutuklanmamış, eroinden tutuklanmamış, kaçakçılıktan tutuklanmamış hiç bir şeyi yok. Hırsızlığı ortaya çıkardı diyemiyorlar. Adını koydular bir casusluk. Asıl casusluğun büyüğü kendiler. Asıl casusları kaçırdılar." ifadelerini kulladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.