Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düştüğü dereden bir saat sonra çıkarılan çocuk hayata döndürülemedi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Çark Deresi'ne düşen 14 yaşındaki çocuk boğuldu. Yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu sudan çıkartılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.Mithatpaşa Mahallesi Erbakan Bulvarı...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düştüğü dereden bir saat sonra çıkarılan çocuk hayata döndürülemedi
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Çark Deresi'ne düşen 14 yaşındaki çocuk boğuldu. Yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu sudan çıkartılan çocuk, yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Mithatpaşa Mahallesi Erbakan Bulvarı üzerindeki Çark Deresi köprüsü mevkiinde Olcay Can Halıcı(14), dengesini kaybederek suya düştü. Halıcı'nın suya düştüğünü gören arkadaşları çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Arama çalışması başlatan itfaiyeciler, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu çocuğa ulaştı.

Kaybolduğu alandan yaklaşık 100 metre kadar uzaklıkta bulunan Halıcı, sudan çıkartılarak ambulansa taşındı. Ambulansta kalp masajı yapılan ve solunum desteği sağlanan Halıcı, Sakarya Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.