Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün hırsızlık dosyası kabarık çıktı

Gaziantep polisi, motosikletle Özdemirbey Caddesi üzerinde seyir halinde giden ve dur ihtarına uymayan iki kişinin kabarık hırsızlık dosyasını ortaya çıkardı. Kaçan şüphelilerin, bindikleri motosiklet gibi 10 tane daha çaldığı belirlendi....

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün hırsızlık dosyası kabarık çıktı
Gaziantep polisi, motosikletle Özdemirbey Caddesi üzerinde seyir halinde giden ve dur ihtarına uymayan iki kişinin kabarık hırsızlık dosyasını ortaya çıkardı. Kaçan şüphelilerin, bindikleri motosiklet gibi 10 tane daha çaldığı belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı yunus timleri, Özdemirbey Caddesi üzerindeki denetim ve kontroller sırasında, durumundan şüphelendiği plakasız motosikleti durdurmak istedi. Ancak motosiklet üzerindeki M.A.A. ve M.F.Y. isimli şüpheliler dur ihtarına uymayarak kaçtı. Ekipler, kovalama sonucu iki şüpheliyi de yakaladı.

Motosikletin yapılan incelemesinde Karagöz Caddesi üzerinde park halindeyken çalındığı ortaya çıktı. Motosikletin çalındığı tarihte olay yerini gösteren güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonrasında, çalan kişinin M.F.Y. olduğu tespit edildi. Şüpheli şahısların yapılan sorgulamalarında 10 ayrı motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları belirlendi. Polisler, çalınan diğer 10 motosikleti de ele geçirdi. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.