Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dün tartışan Vali ve Belediye Başkan Vekili bugün el sıkıştı

Cumhuriyetin ilanının 90. yıl dönümü, Adana'da coşku içerisinde kutlandı. Dün çelenk sunma töreninde kameralar önünde sert bir şekilde tartışan Vali Hüseyin Avni Coş ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz birlikte halkı...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dün tartışan Vali ve Belediye Başkan Vekili bugün el sıkıştı
Cumhuriyetin ilanının 90. yıl dönümü, Adana'da coşku içerisinde kutlandı. Dün çelenk sunma töreninde kameralar önünde sert bir şekilde tartışan Vali Hüseyin Avni Coş ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz birlikte halkı selamladı. Yaşanan olayın ardından birbiriyle hiç konuşmayan Coş ve Aldırmaz, sabah saatlerinde valilikteki tebrikleri kabul töreninde ise el sıkıştı.

Adana'daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Uğur Mumcu Meydanı'nda yapıldı. Çok sayıda vatandaşın çocuklarıyla birlikte bayraklarını alarak katıldıkları törende birlik beraberlik çağrılarında bulunuldu. 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile birlikte halkın ve askerlerin bayramını kutlayan Vali Hüseyin Avni Coş, cumhuriyetin önemine dair bir konuşma yaptı. ‘Cumhuriyetin ilanı şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır” diyen Vali Coş, “Cumhuriyet birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın kanıtıdır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterilerinin de yapıldığı törende, 'Cumhuriyet' konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Coş tarafından çeşitli hediyeler verildi. Tören resmigeçit ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.