Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSİ temel atma töreninde AK Parti adayları sahneye çıkarak botuna bastı

Mersin'de Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek 16 projenin toplu temel atma töreni Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla gerçekleşti. Törende AK Parti milletvekili adayları protokolde ön sırada oturdu,...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DSİ temel atma töreninde AK Parti adayları sahneye çıkarak botuna bastı
Mersin'de Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı gerçekleştirilecek 16 projenin toplu temel atma töreni Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla gerçekleşti. Törende AK Parti milletvekili adayları protokolde ön sırada oturdu, temel atmak için butona basma sırasında da hepsinin sahneye çıkması dikkat çekti.

Mersin'de DSİ tarafından yapımı gerçekleştirilecek 16 projenin toplu temel atma töreni Marina'daki Amfi tiyatroda gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in de katıldığı tören bir saat gecikmeli başladı. AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar ve milletvekili adayları, Vali Özdemir Çakacak ve Bakan Ömer Çelik'in de bulunduğu protokolün ön sırasında oturdu. İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ile bazı daire müdürlerinin ise adayların hemen arkasında oturması dikkat çekti.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Bakan Ömer Çelik, Aydıncık ve Silifke kaymakamlarına bağlanıp temel attırırken daha sonra ise Vali Özdemir Çakacak ve AK Parti adayları ile birlikte butona basarak diğer tesislerin toplu temelini attı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.