Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DP’den CHP’ye geçenlere rozetleri takıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, Demokrat Parti’den (DP) CHP’ye katılan üyelere rozetleri takıldı.CHP Eyüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle DP'den CHP’YE katılan yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DP’den CHP’ye geçenlere rozetleri takıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, Demokrat Parti’den (DP) CHP’ye katılan üyelere rozetleri takıldı.

CHP Eyüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle DP'den CHP’YE katılan yaklaşık 200 üyeye rozetleri takıldı. Törene, CHP Eyüp İlçe Başkanı Ahmet Kartalkanat, eski DP Eyüp İlçe Başkanı Yaşar Göktaş, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, CHP İstanbul İl Sekreteri Zeynel Emre ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan eski DP Eyüp İlçe Başkanı Yaşar Göktaş, CHP ile ortak hareket etme kararı aldıklarını belirtti. “Ben kongremi yaptıktan sonra yönetici arkadaşlarıma belirttim. Onlarsa sağ olsunlar olumlu karşıladılar. Atatürk’ün kurduğu parti. Biz bir belirsizliğe doğru gidiyoruz. Ülke zor durumda her vatansever bu ülke için birşeyler yapmak zorunda. Ben de CHP’ye katılım kararı alarak o vatanseverlerden birisi olmaya ve yönetim olarak geçiş yapmaya karar verdik.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ahmet Kartalkanat, Haluk Eyidoğan ve Zeynel Emre tarafından CHP’ye yeni katılanlara rozetleri takıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.