Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti, Manavgat'ta 5 bin kase aşure dağıttı

AK Parti, Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Antlaya'nın Manavgat ilçesinde 5 bin kase aşure dağıttı. AK Parti olarak Muharrem ayında aşure ikramını geleneksel hale getirdiklerini belirten İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, aşurenin hazırlamasında...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti, Manavgat'ta 5 bin kase aşure dağıttı
AK Parti, Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında Antlaya'nın Manavgat ilçesinde 5 bin kase aşure dağıttı.
AK Parti olarak Muharrem ayında aşure ikramını geleneksel hale getirdiklerini belirten İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, aşurenin hazırlamasında emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade etti. Ağızları tatlandıran aşurenin aynı zamanda çeşnisinde olduğu gibi toplumsal birliktelik, dayanışma, kaynaşma ve bir araya gelmenin sembolü olduğunu belirten Mektepoğlu, "Aşure ikramını geleneksel hale getirdik. İkramla muharrem ayında bir araya gelerek toplumsal kaynaşma ve birlik ve beraberlik içinde olmak istedik. Emeği geçenlere can-ı gönülden teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, aşurenin hazırlanmasında ve geleneksel hale hetirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti.
Alman turist Hans Meesrla, aşurenin tadına ilk defa tatile geldiğini Manavgat'ta tattığını tadınıda güzel bulduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.