Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Donanmadaki denizaltı ve gemilere Zafer Bayramı gezisi

Kocaeli'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşlar, Gölcük Donanma Komutanlığı'ndaki denizaltı ve gemileri gezdi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Gölcük Donanma Komutanlığı'ndaki denizaltı ve gemilerin kapıları,...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Donanmadaki denizaltı ve gemilere Zafer Bayramı gezisi
Kocaeli'nde, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşlar, Gölcük Donanma Komutanlığı'ndaki denizaltı ve gemileri gezdi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Gölcük Donanma Komutanlığı'ndaki denizaltı ve gemilerin kapıları, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yine vatandaşlara açıldı. Bugün sabah saatlerinden itibaren donanmaya gelen vatandaşlar ile gaziler, denizaltı ve gemileri gezme ve komutanlardan bilgi alma fırsatı buldu. Gölcük Donanma Komutanı Veysel Kösele de gazi ve vatandaşların arasında katıldı onlarla yakından ilgilendi. Kösele daha sonra gazilerle birlikte öğle yemeği yedi.

    Gemiyi gezen gazi torunu Kemalettin Uzuner, Türk ordusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için geldiğini söyledi. Uzuner, donanmayı gezdiğini ve hayran kaldığını belirterek "Donanma, denizaltı, deniz üstü hatta helikopterleri olan büyük bir donanma." dedi.

    Kıbrıs Gazisi Cafer Sarı da 31 sene Gölcük Donanma Komutanlığı tersanesinde çalıştıktan sonra emekli olduğunu hatırlattı. Sarı, emekli olduktan sonra da ara ara donanmayı gezmeye geldiğini söyledi. Sarı, donanmanın geldiği noktadan memnun olduğunu belirterek "Donanmamız yeni gemiler silahlar yapmasından çok memnunum. Daha kendi silah ve kendi uçağımızı yapmamız gerekli."diye konuştu.

    Farklı illerden gelen vatandaşlar da uzun süre denizaltı ve gemileri gezdi. Vatandaşlar, "Donanmamızın kapılarını bu bayramda da bizlere açmasından çok memnun olduk. Donanmamızın geldiği noktayı gezerek görüyoruz. Çok memnunuz." ifadelerini kullandı.

    Gemi ve denizaltındaki ziyaretlerin bugün akşam saatlerine kadar süreceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.