Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğruyol : Dantelli kefenlerle yola çıkanlar neredesiniz?

Çin'in Şincan Uygur özerk bölgesindeki baskı ve katliama 'dur' demek için meydanlarda olduğunu söyleyen Türkiye Kamu Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, “Milletin değerlerini oya tahvil etmek için 'Yeni Osmanlıcı' kesilenler, dantelli...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğruyol : Dantelli kefenlerle yola çıkanlar neredesiniz?
Çin'in Şincan Uygur özerk bölgesindeki baskı ve katliama 'dur' demek için meydanlarda olduğunu söyleyen Türkiye Kamu Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, “Milletin değerlerini oya tahvil etmek için 'Yeni Osmanlıcı' kesilenler, dantelli kefenlerle yola çıkanlar neredesiniz?” diye konuştu.

'Çin işkencesine karşı kardeşine sahip çık' pankartı eşliğinde Konak Meydanı'nda toplanan Türkiye Kamu Sen İzmir İl Temsilciliği üyeleri, çeşitli sloganlar atarak katliama tepki gösterdi. Sendika adına açıklama yapan Türkiye Kamu Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, “Gözümüze uzak, gönlümüze yakın Doğu Türkistan’dan yükselen çığlıkla yüreklerimiz yanmaktadır. Ramazan ayında, Doğu Türkistan’da bir millet kan ağlarken; bütün dünya yine kör, sağır, dilsiz; bu hayasız, bu alçakça zulmü seyretmektedir. Ne yazık ki, milletimizin büyük çoğunluğunun yaşanan insanlık dramından haberi dahi yoktur.” dedi. Doğruyol, "Doğu Türkistan’da evlerinden, yurtlarından edilmiş yüz binlere, katledilen canlara kimsenin gözlerini kapatma hakkı yoktur. Bir dönem sözde dünya liderliğine soyunup, sözüm ona diktatörleri hizaya getirme peşinde koşanlar, milletin değerlerini oya tahvil etmek için 'Yeni Osmanlıcı' kesilenler, dantelli kefenlerle yola çıkanlar neredesiniz? Haydi çıkın ortaya; bir ses verin Allah aşkına! Kayıp vatanın çilekeş evlatları, kardeşlerimiz!” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.