Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır'da yolu trafiğe kapatan grup, polise ateş açtı

Diyarbakır'da yolu trafiğe kapatan PKK'nın gençlik ve asayişi birimi olduğu iddia edilen YDG-H, kimlik kontrolü yaptı. Grup daha sonra TOMA'ya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. TOMA'nın ön camına isabet eden kurşunlar aracı zarar...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır'da yolu trafiğe kapatan PKK'nın gençlik ve asayişi birimi olduğu iddia edilen YDG-H, kimlik kontrolü yaptı. Grup daha sonra TOMA'ya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. TOMA'nın ön camına isabet eden kurşunlar aracı zarar verirken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, Yenişehir ilçesi Seyrantepe bölgesinde yolu trafiğe kapatan PKK'nın gençlik yapılanması olduğu belirtilen grup, kimlik kontrolü yaptı. Bölgeye giden polis araçları ise saldırı düzenlendi. Polisin müdahale ettiği grup havai fişek ve molotoflarla karşılık verdi. Eylemci grubun içinde bulunan bazı kişiler ise polise silahlı saldırı düzenledi. TOMA'ın ön camına isabet eden kurşunlardan dolayı araçta hasar oluştu. Ancak şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi. Bu arada iki eylemci grup ise Sento ve Şehitlik caddelerini trafiğe kapattı. Ana cadde üzerinde bulunan TOMA'lar gruba müdahale etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.