Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 12 kalaşnikof ile 5 roket ele geçirildi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 12 kalaşnikof marka piyade tüfeği ile 5 roket ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün gece yapılan aramalarda çok sayıda ses bombası ve olaylarda kullanılmak üzere hazırlandığı...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 12 kalaşnikof marka piyade tüfeği ile 5 roket ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dün gece yapılan aramalarda çok sayıda ses bombası ve olaylarda kullanılmak üzere hazırlandığı belirtilen molotof kokteyli ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, bir evde yaptıkları aramada 12 kalaşnikof marka piyade tüfeği ile 5 roket ele geçirdi. Ele geçirilen silahlarla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

POLİS İLE EYLEMCİLER ÇATIŞTI, 2 SİVİL YARALANDI

Bu arada Sur ilçesinde dün gece PKK'nın asayiş ya da gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışma ortasında kalan biri esnaf iki kişi yaralandı. Yaralılar Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.