Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır Emniyeti, düzenlediği programla engellilere coşkulu anlar yaşattı

Engelli vatandaşlar ve aileleri, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği programda bir araya gelerek eğlendi. Halit Bilgiç’in ‘Özgürlük Çiçeğimsin’ ve Zazaca ‘bingol şewti’ türküleri...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Emniyeti, düzenlediği programla engellilere coşkulu anlar yaşattı
Engelli vatandaşlar ve aileleri, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği programda bir araya gelerek eğlendi. Halit Bilgiç’in ‘Özgürlük Çiçeğimsin’ ve Zazaca ‘bingol şewti’ türküleri seslendirildiği programda, bedensel engellilere 60 adet tekerlikle sandalye, görme engellilere ise 45 baston dağıtıldı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engellilere bir program hazırladı. Kaplan City Park’ta düzenlenen etkinliğe Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven ve eşi, İlçe Emniyet amirleri, kurum müdürleri, engelli dernek başkanları ve polisler katıldı. Kürtçe, Türkçe ve Zazaca türkülerle birlik ve beraberlik mesajını verdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Recep Güven, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Engelli vatandaşlarla aralarında hiçbir engel olmadığını anlatan Güven, "Kalplerimizi birbirimize açtığımız sürece bizler bir ve bütünüz.” dedi.

Daha sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından sağlanan 60 tekerlekli sandalye ile 45 adet baston ihtiyaç sahiplerine verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.