Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Giresun Valisi Karahan'ı ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti.    Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Giresun’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Vali Hasan Karahan, Vali...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Giresun Valisi Karahan'ı ziyaret etti
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti.

    Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Giresun’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Vali Hasan Karahan, Vali yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak tarafından karşılandı. Valilik şeref defterini imzalayan Başkan Görmez, ardından valilik makamına geçerek Vali Karahan’la bir süre sohbet etti.

    Başkan Görmez’i Giresun'da görmekten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

    Giresun’da bulunmaktan Giresunlularla kucaklaşmaktan duyduğu mutluluğu belirten Başkan Görmez, ziyaretin hac döneminden önce planlandığını belirterek Giresun’da katılacağı etkinliklerle dolu dolu bir gün geçireceğine inandığını söyledi. Başkan Görmez, “Bugün bir kursumuzun açılışını yapacağız. Giresun merkezde, ilçede ve köylerde görev yapan din görevlilerimizle bir toplantıda bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi gerçekleştireceğiz. Bizim illerde böyle bir muhasebemiz oluyor. Ne eksikliklerimiz var, sorunlarımız neler bunları ortaya koyuyoruz. Çokta verimli oluyor.” dedi. Mehmet Görmez, Vali Hasan Karahan’a görevinde başarılar diledi.

    Ziyaretin anısına Vali Karahan Başkan Görmez’e Giresun'u tanıtıcı ürünlerden oluşan bir sandık, Başkan Görmez de Vali Karahan’a dini içerikli kitaplar hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.