Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devletin zirvesi Marmaray için İstanbul’da

Asya ile Avrupa’yı deniz altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray, devletin zirvesini İstanbul’da buluşturuyor.Üsküdar’daki açılış törenine; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Asya ile Avrupa’yı deniz altından bağlayan ve ‘asrın projesi’ olarak adlandırılan Marmaray, devletin zirvesini İstanbul’da buluşturuyor.

Üsküdar’daki açılış törenine; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve çok sayıda davetli katılacak. Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve bakanlar, Ankara’dan İstanbul’a geldi. Erdoğan ve Çiçek'i Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu karşıladı.

Öte yandan açılışa; Japonya Başbakanı Shinzo Abe de katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.