Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet hastanesinde şüpheli çanta alarmı

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin eksi 1. katında koltuktaki çantalar bomba şüphesine neden oldu.Amatör futbol kulübü oyuncularından 21 yaşındaki Y.S. ve 24 yaşında F.H.T., yanlarında getirdikleri spor çantayı, Atatürk Devlet Hastanesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Devlet hastanesinde şüpheli çanta alarmı
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin eksi 1. katında koltuktaki çantalar bomba şüphesine neden oldu.

Amatör futbol kulübü oyuncularından 21 yaşındaki Y.S. ve 24 yaşında F.H.T., yanlarında getirdikleri spor çantayı, Atatürk Devlet Hastanesi’nin eksi 1. katındaki koltuğa bırakarak kantine gitti. Genç sporcuların durumundan şüphelenen bir vatandaş, durumu hastane yetkililerine bildirdi. Hastane yönetimi ise bir adet çanta bulunduğu yönünde anonslar yaptı. Anonslara rağmen gelen olmayınca polise haber verildi. Ardından hastanenin söz konusu katındaki bütün personel ve hastalar tahliye edildi. Olay yerine gelen Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, hastanedeki güvenlik kamerasından faydalanarak çantayı bırakan gençleri tespit etmeye çalıştı. Polis, görüntülerde tespit edilen gençlerin sporcu olduğu ihtimali üzerinde durdu.

Bu arada kantinden dönen Y.S. ve F.H.T. isimli gençler, polise çantanın kendilerine ait olduğunu söyledi. Polis, gençleri, ifadesini almak üzere Çarşı Polis Merkezi’ne götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.