Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Destici: 14 Aralık basın özgürlüğü için kara bir gün

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Aralık'ın basın özgürlüğü için kara bir gün olduğunu söyledi. Destici, “Başbakan ne derse desin 14 Aralık siyasi talimatla başlamış siyasi bir operasoyondur, bir hukuk operasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Destici: 14 Aralık basın özgürlüğü için kara bir gün
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 14 Aralık'ın basın özgürlüğü için kara bir gün olduğunu söyledi. Destici, “Başbakan ne derse desin 14 Aralık siyasi talimatla başlamış siyasi bir operasoyondur, bir hukuk operasyonu değildir. Biz isteriz ki her şey hukuk içerisinde hallolsun." dedi.

BBP Lideri Destici, Ataşehir'de düzenlenen partisine katılım töreninde konuştu. 14 Aralık'ta basına yönelik operasyonla ilgili konuşan Destici, "Başbakan ne derse desin 14 Aralık siyasi talimatla başlamış siyasi bir operasyondur, bir hukuk operasyonu değildir. Biz isteriz ki her şey hukuk içerisinde hallolsun. Birileri birilerine kumpas yapmışsa elbette hukuk içerisinde bunun hesabını versin. Ama devleti yönetenler, siyasetçiler elini buraya uzatmasın. Elini yargının üzerinden çeksin. 14 Aralık basın özgürlüğü için kara bir gündür. Bunu sadece biz söylemiyoruz. Türkiye’deki bütün sivil toplum kuruluşları, demokratlar, Avrupa'dan, dış dünyadan gelen seslere baktığımız zaman bunun böyle olduğunu herkes görecektir.” şeklinde konuştu.

'AVRUPAYI TANIMAYIZ DİYORLAR DELİKANLIYSAN MÜZAKERE TASLAĞINI ÇEK'

İktidarın Avrupa'dan kendilerine yönelik övgü dolu söz gelince manşetlere taşıdığını ve günlerce konuşturduğunu ifade eden Destici, “Ama yanlışları dile getirildiğinde ‘Avrupayı tanımayız’ diyorlar. O kadar delikanlı mısınız? O kadar bağımsız mısınız? Söz de bırakmayın o zaman, çekin müzakere taslağınızı AB’den vazgeçin. Hodri meydan, vazgeçin, milleti kandırmayın.” dedi.

Konuşmaların ardından Destici, partisine katılan DYP İstanbul İl Başkanı Tuncay Anlı ve Prof. Dr. Murat Karagöz'ün de aralarında bulunduğu isimlere rozet taktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.