Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hissedilen 5.2'lik büyüklüğündeki deprem ev ve işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Saat 01.00'de Adana’nın Karataş ilçesi Tuzla Mahallesi açıklarında yerin 18,1 kilometre...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te hissedilen 5.2'lik büyüklüğündeki deprem ev ve işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Saat 01.00'de Adana’nın Karataş ilçesi Tuzla Mahallesi açıklarında yerin 18,1 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Adana’da elektrik malzemesi satan işyerinin güvenlik kameralarına takıldı. Gece halkı sokağa döken sarsıntı sırasında avizelerin hareketlendiği görülüyor.

Bu arada Jeofizik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Melih Baki, 5.2 şiddetindeki depremin artçılarının gelmemesinin ‘risk’ açısından önemli olduğunu söyledi. Konuyla ilgili sahada sürdürdükleri çalışmaların sonucunu kamuoyu ile paylaşacaklarına dikkat çeken Baki, “Bunda sonra Adana ve civar illerin daha dikkat etmesi gerekir. Belediyeler denetim yapmıyor. Planlı alanlar Tip İmar Yönetmeliği’ni uygulamıyor. Hâlbuki bu işin sonu toplu ölümdür.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.