Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz şehitleri anısına Karadeniz'e çelenk bırakıldı

Zonguldak’ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında denize çelenk bırakıldı. İlk olarak Zonguldak Valiliği Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu’nun yanı sıra Zonguldak Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deniz şehitleri anısına Karadeniz'e çelenk bırakıldı
Zonguldak’ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında denize çelenk bırakıldı.

İlk olarak Zonguldak Valiliği Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu’nun yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Altun, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş, daire müdürleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından kürsüye çıkan Liman Başkanı Ali Görkem, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra protokol üyeleri limana gelerek, Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait ‘Söndürenler’ isimli romorkörle denize açıldı. Karadeniz gezintisi yapan Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberindeki protokol üyeleri, deniz şehitleri anısına Karadeniz’e çelenk bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.