Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dehşetin izleri aranıyor! Önce bacak bulundu, ardından...

ADANA’da geçen hafta sonu çöp arıtma ve ayrıştırma tesislerinde bulunan kadın bacağından sonra, sağ kol bulundu. Kol ve bacağın aynı kadına ait olduğunun anlaşılması üzerine, diğer parçaları da bulmaya çalışan polisin çöplükteki araştırması sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dehşetin izleri aranıyor! Önce bacak bulundu, ardından...
Geçen cumartesi günü merkez Sarıçam İlçesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Arıtma ve Ayrıştırma tesisinde çalışan işçiler, boşaltım yapan çöp kamyonunda bir kadına ait sol bacak buldu. Bacağın, hastane atığı olmadığını anlayan görevliler, durumu polise bildirdi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ve Cinayet Bürosu dedektiflerince incelenen bacağın, kesilme şeklinden cinayeti kurban giden kadına ait olduğu anlaşıldı. Ekipler, cesedin kimliğini ve katili belirlemek için çalışma başlattı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Çöpten çıkan ceset parçasının, Münevver Karabulut cinayeti ile benzerlik göstermesi üzerine olayın aydınlatılması için Adana Emniyet Müdürü Osman Ak, ’Özel araştırma ekibi kurulsun’ talimatı verdi. Talimat üzerine Cinayet ve Gasp Bürosu’ndan deneyimli polislerden oluşan özel ekip kuruldu. Ekipler, yurt genelinde yapılan ’Kayıp kadın’ başvuruları ile evsiz kadınlar ile ilgili araştırma yaparken, arıtma tesisinde de yeni parçalar bulabilmek için çalışma başlatıldı.

ÇEMBER DARALTILDI

Adana’nın 4 merkez ilçesine bağlı mahallelerden alınan çöplerin tek merkez olan arıtma tesisinde toplanması nedeniyle katile ulaşmanın zor olacağını düşünen polis, çemberi daraltmak istedi. Çöp kamyonlarının belirli bölgelerden atık toplaması da polisin işini kolaylaştırdı. Bacak ve kolun bulunduğu atıkları taşıyan kamyonun bölgesini saptayan uzman ekipler, cesedin kent merkezinden alındığını saptadı.

Arıtma tesisinde aramalarını sürdüren polisler, kamyonların getirip boşalttığı çöp dağları arasına girdi. Temizlik işçileri ile birlikte hareket eden polisler, kadına ait eksik kalan parçaları tamamlayabilmek için poşetleri tek tek açıp incelemeye devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.