Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dehşet anları: 1 ölü 8 yaralı

Gaziantep'te bir evde patlama oldu. Patlamada ilk belirlemelere göre bir kişinin öldü, 8 kişi de yaralandı. Nedeni henüz belirlenemeyen patlamanın ardından bölgeye çok sayıda bomba uzmanı ve terörle mücadele ekipleri sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dehşet anları: 1 ölü 8 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Emek Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı'nda bir apartmanın dördüncü katında patlama oldu. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ile terörle mücadele şubesi ekipleri ve bomba uzmanları sevk edildi. Patlamanın yaşandığı bölgede güvenlik şeridi çekilerek, silahlı çevik kuvvet şubesi ekipleri tarafından patlamanın yaşandığı alanın yakınındaki insanlar, ikinci patlama ihtimaline karşı bölgeden uzaklaştırıldı. Çevik kuvvet polisleri, patlamanın olduğu bölgeye kimseyi yaklaştırmıyor.
Patlama nedeniyle 4. katta yan yana bulunan 3 daire büyük maddi hasar görürken, olayda ilk belirlemelere göre bir kişinin öldüğü öğrenildi. Patlamada biri çocuk 3 Suriyelinin de yaralandığı öğrenildi. Ayrıca alt ve üst katlarda dairelerde bulunan toplam 5 kişi ise patlama sonrası çıkan dumandan etkilenmeleri sonucu, itfaiye ekipleri tarafından evlerinin balkon ile pencerelerinden çıkarılarak, hastanelere götürüldü. Olayın ardından çok sayıda kişiye olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta müdahale edildi. İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, olay yerine gelerek bölgede inceleme yaptı.
Öte yandan patlamanın evdeki doğal gaz hattından ya da tüpten kaynaklanmış olabileceği belirtilirken polis, canlı bomba ihtimali üzerine de geniş çaplı inceleme yürütüyor.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.