Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu görevi iade edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği 63. hükümeti kurmakta başarısız olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bu görevi bugün iade etmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2015 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2015 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Davutoğlu görevi iade edecek mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın planlanmış bugünkü programına bakıldığında sırasıyla Cumhurbaşkanlığı Sofrası, Genelkurmay Başkanlığı devir-teslim töreni ile en son saat 20.30'da YÖK Başkanı Yekta Saraç’ı kabulü gözüküyor.

Başbakan Davutoğlu ise bugün ilk olarak Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Abid Şerifov ardından Bosna-Hersek Bakanlar Konseyi Başkan Yardımcısı, Dış Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Bakanı Mikro Şaroviç ve Sırbistan Başbakan Yardımcısı, Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajic’i resmi konutta kabul edecek.

Ardından AK Parti Genel Merkezinden Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılacak olan Davutoğlu, Genelkurmay Başkanlığı devir-teslim törenine de iştirak edecek.

Davutoğlu’nun kendi programındaki son görüşmesi ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda saat 19.30’da gözüküyor.

Ancak Davutoğlu’nun Erdoğan tarafından kabul edileceği bilgisi Cumhurbaşkanlığı’nın yayınladığı program duyurusunda yer almıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.