Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Damadın içinde bulunduğu otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 3 ölü, 4 yaralı

Erzincan’da damadın da içinde bulunduğu kına gecesinden dönenleri taşıyan otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza, 01.45 sıralarında Erzincan-Çağlayan yolunun Çağlayan Kavşağı'nda...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 06:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 06:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Damadın içinde bulunduğu otomobil, yolcu otobüsüne çarptı: 3 ölü, 4 yaralı
Erzincan’da damadın da içinde bulunduğu kına gecesinden dönenleri taşıyan otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, 01.45 sıralarında Erzincan-Çağlayan yolunun Çağlayan Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Erzincan'na 17 kilometre uzaklıkta bulunan Yalınca köyünde kına gecesinden dönen Hıdır Aslan(24) yönetimindeki 10 CBS 63 plakalı otomobil, İstanbul’dan Van istikametine gitmekte olan Hakan Danış(39) yönetimindeki 34 KA 7850 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde bulunan damat Ali Altun, Serkan Kartal ve Gökhan Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobil içerisinde bulunan sürücü Hıdır Aslan, damadın kardeşleri Murat Altun, Hürkan Altun ve Özkan Akhan ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otobüste bulunan 56 yolcu ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, cenazeler Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada ölen damat Ali Altun’un kına gecesi için Muş’un Varto ilçesinden akrabaları ile birlikte Erzincan’a geldiği ve kına gecesinin ardından sabah düğün için Muş’un Varto ilçesine gidecekleri öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.