Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Bayramı Acıpayam'da da büyük coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet Bayramı, Denizli'nin Acıpayam'da ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Dün Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Jandarma Garnizon Komutanlığı çelenklerinin koyulmasıyla başlayan kutlamalar, ilçe stadyumunda düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Bayramı Acıpayam'da da büyük coşkuyla kutlandı
Cumhuriyet Bayramı, Denizli'nin Acıpayam'da ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Dün Atatürk anıtına Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Jandarma Garnizon Komutanlığı çelenklerinin koyulmasıyla başlayan kutlamalar, ilçe stadyumunda düzenlenen programla devam etti. Buradaki törene Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, daire ve kurum amirleriyle diğer vatandaşlar katıld.

Törende konuşan Kaymakam Kalkar, Türk milleti olarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın onur ve kıvancını yaşadıklarını belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadeleriyle cumhuriyet, Türk milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun yönetim şeklidir. Cumhuriyetin kurulduğu günden bugüne temel amacı hiç değişmemiştir.Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan günümüze kadar birçok zorluklarla karşılaşmıştır ancak çok sağlam temeller üzerinde kurulmuş olmasındandır ki bu zorlukların, sıkıntılı dönemlerin üstesinden gelebilmiştir. Zira bu temelde on binlerce şehidin mukaddes kanı, aynı bayrak altında birlikte ve bağımsız yaşama inanç ve azmi vardır." dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okunarak, halk oyunları gösterileri sunuldu. Cumhuriyetle ilgili şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından geçit töreniyle program sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.