Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Gül konser izlerken korumaları alarma geçiren gürültü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de restore edilen tarihi kervansarayda konser izledi. Konser başladıktan bir süre sonra yaşanan gürültü ise korumaları harekete geçirdi. Konserin izlendiği bölümün arka kısmına hareketlenen...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Gül konser izlerken korumaları alarma geçiren gürültü
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, memleketi Kayseri'de restore edilen tarihi kervansarayda konser izledi. Konser başladıktan bir süre sonra yaşanan gürültü ise korumaları harekete geçirdi. Konserin izlendiği bölümün arka kısmına hareketlenen korumalar, daha sonra normale döndü. Mutfak kısmında çok sayıda tabağın düşmesi sonucu gürültü oluştuğu belirlendi. Gürültüyü duyan Cumhurbaşkanı Gül'de arkasına dönerek baktı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte çok sayıda davetlinin katıldığı Kara Mustafa Paşa Kervansarayı'ndaki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın verdiği konseri izledi. İncesu ilçesindeki Kara Mustafa Paşa Kervansarayı'nda şef Rengim Gökmen yönetimindeki konsere yoğun katılım oldu.

Konserin başlamasıyla birlikte kervansaray içerisinde sadece müzik sesi yankılanmaya başladı. Bu sırada şiddetli bir gürültü yaşandı. Cumhurbaşkanlığı korumaları alarma geçerek sesin geldiği bölüme doğru gittiler. Korumalar yaptıkları kontrolde, ikramların yapılması amacıyla oluşturulan mutfak bölümünde üst üste sıralanan porselen tabakların düştüğü ve kırıldığı belirlendi. Korumalar bunun üzerine normale döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.