Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’de öğrencilerle sohbet etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileriyle sohbet etti.     Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’de kendi adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’de öğrencilerle sohbet etti
Bir dizi temasta bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileriyle sohbet etti.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’de kendi adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve İşletme Fakültesi öğrencileri ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Eşi Hayrünnisa Gül’ün de hazır bulunduğu ve oldukça samimi bir havada geçen toplantıda hazırlık sınıfı öğrencileri Gül’e soru yöneltme imkanı buldu.
Cumhurbaşkanı Gül, bu üniversiteyi tercih etmelerinden dolayı öğrencileri tebrik ederek “Herkes çok sorumluluk üstlendiğinin farkında. Bu üniversiteyi kuranların arzuları güzel bir üniversite kurmaktı. Bu sorumluluk size geçiyor. Siz de imkanlardan sonuna kadar faydalanacaksınız. Zorlayacaksınız, isteyeceksiniz. Bu üniversite, dünyanın her tarafında çalışabilir öğrenciler yetiştirmek için kuruldu.” şeklinde konuştu.

    Abdullah Gül, AGÜ öğrencilerinin kaldığı odaları ziyaret ettiğini belirterek, kendisinin üniversite yıllarında 12 kişilik odalarda kaldığını söyledi. Gül, bu çerçevede öğrencilerin çok şanslı olduğunu vurguladı. Sohbet toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.