Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çorum, yarım saat yağan yağmurla göle döndü

Çorum'da ikindi saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. Metrekareye 50 kilodan fazla yağışın düştüğü şehrin ana arterlerinde ve ara sokaklarında su baskınları meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 18:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum, yarım saat yağan yağmurla göle döndü
Çorum'da ikindi saatlerinde başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi.

Metrekareye 50 kilodan fazla yağışın düştüğü şehrin ana arterlerinde ve ara sokaklarında su baskınları meydana geldi. Yağışın etkisiyle kentin ana caddeleri olan Gazi ve İnönü'de rögar kapakları patladı. Sürücüler su baskınlarından dolayı hareket etmekte zorlanırken, onlarca araç yollarda kaldı. Hıdırlık kavşağında yağmur sularının oluşturduğu su seviyesi yarım metreye ulaştı, trafik polisleri yolu araç geçişine kapattı.

150 EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI

Yağmurun etkisini artırması ile sel baskınları meydana geldi. Kent genelinde 150'den fazla ev ve iş yerini su bastı. Çorum Belediyesi'ne bağlı ekipler birçok alanda yaşanan taşkınlara yetişmekte güçlük çekti.

Yağmurun durması ile dereler taştı, Bayat Gediği'nde sel meydana geldi. Afetin olduğu mahalleye çok sayıda polis ve çevik kuvvet ile belediye ekipleri sevk edildi. Polisler dereden akan suların yoğun olması nedeniyle vatandaşları dere kenarından uzaklaştırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.